fredag 13 januari 2012

Jag ignorerar det helt enkelt

Jag är så trött på min hals att jag bestämt mig för att ignorera den och springa ändå. Förra helgen sprang jag 4 km på fredagen och 6 km på söndagen, och eftersom den åtminstone inte blev sämre av det och eftersom den helt uppenbarligen inte blir bättre av att vila så bestämde jag mig för att köra på nu. Den här veckan har jag sprungit två gånger, 6 km en gång och 6,5 km en gång. Det är inga monsterpass direkt, men med tanke på att jag sprang totalt 11 km under hela december så är det en monumental ökning av mängden.
Jag har fått en tid hos en öron- näsa- halsspecialist på måndag, förhoppningsvis kommer hon på vad som är fel och säger inte åt mig att jag absolut inte får träna...

Ikväll har jag dubbat mina Saucony Peregrine.

Jag köpte dem i höstas i syfte att ha dem i vinter och trodde att de skulle duga när det blev halt, men efter att ha varit ute och sprungit i den extrema halkan igår kväll insåg jag att det inte räcker med grovt mönstrade sulor, det behövs dubb. Jag orkade inte beställa och vänta på att få levererat "riktiga" dubb så jag gick ner i källaren och skruvade i vanliga skruvar som jag knipsade av á la den här filmen. Jag har varit ute och snabbtestat lite och det verkar funka hur bra som helst. Jag ser fram emot att få ge mig ut och testa ordentligt imorgon. Jag ska försöka mig på längdrekord för i år, kanske upp mot 8 km...

2 kommentarer:

  1. Det kanske är värt och prova att köra på... Vet inte om det är bra men ändå.....

    Det är många som dubbar själva med skruv :-). Själv kör jag fortfarande utan dubb, men att dubba själv med skruv tror jag fungerar kanon!

    Hoppas att du kommer igång nu!

    SvaraRadera
  2. Det funkade verkligen kanon med dubb, jag fick så bra fäste att jag t o m sprang lite för fort och fick håll för första gången på evigheter :)

    SvaraRadera