måndag 23 januari 2012

Det där med snömodd är ganska överskattat...

Jag sprang hem från jobbet idag och genom hela stan bjöds det på snömodd förutom ett par hundra meter på Götgatan. Första gången i hela mitt liv som jag sprang i riktig snömodd och jag kommer inte att sörja om det även var sista gången. 11 km i 5:36-tempo kändes i benen som minst dubbelt så långt i mycket högre tempo. Men knäet höll och benen lär bli starka. "Tråkigt men bra" är en bra sammanfattning.

6 kommentarer:

  1. Håller med. Snömodd är skit! Dock är det farten som dödar så det kanske var bra att du sprang i modd. Jag menar, då behövde du inte springa fort för att det skulle bli jobbigt :-).

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte faktiskt detsamma, ett bra sätt att få till lite hårdare träning utan att öka skaderisken. Fast tråkigt lik förbannat :)

    SvaraRadera
  3. Håller med! Kan man bara se förbi det tråkiga så är denna typen av pass finfina grundträningspass! Det får blir Rock'n Roll senare i vår när det är barmark istället ;) Bra att du är igång igen!

    Lite off topic: jag ser hos en massa av mina bloggpolare att min blogg inte verkar vara uppdaterad i blogglistan trots att jag faktiskt uppdaterar ibland (om än lite sporadiskt just nu). Kan du testa att plocka bort min blogg och lägga till den igen?

    Tugga på i snömodden! Det gör oss starka!

    SvaraRadera
  4. Jag noterade häromdagen att det var längesedan du uppdaterade, men det var alltså bara blogspot som strulade. Jag testade att lägga till och ta bort din blogg men det verkar inte hjälpa, det är fortfarande "applöpning" som är det senaste inlägget enligt listan. Jag har märkt att det hänt med min också ibland men aldrig så länge som flera veckor.

    SvaraRadera
  5. Bra! Tack för testet. Då får det bli lite google på detta ikväll. Jag vill ju inte verka ännu sämre på att uppdatera än vad jag redan är.

    SvaraRadera
  6. Har inte vågat springa i snömodd, då jag tyvärr inte har införskaffat några bra skor för ändamålet, men förstår intensiteten! :-)

    SvaraRadera