söndag 4 november 2012

Österlen Marathon: 3:32:57

Väldigt nöjd trots att jag missade 3:30, vansinnigt trötta ben just nu. Återkommer med race-rapport när jag piggnat till...
EDIT:  Tiden visade sig vara 3:30:49 enligt min klocka, kanske beror det på felsynk mellan målklockan och startskottet? Se långa versionen för en utförligare rapport.

8 kommentarer:

  1. Bra där! Ska bli kul att höra mer. 3:30 blir en bagges sen :-).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. 3:30 har jag som i en liten ask nästa gång :)

      Radera
  2. Inte illa!

    Ska bli intressant och höra tävlingsrapport. Den där maran är ju inte så långt från mina hemtrakter. Dock är jag lite tveksam till att den är på kvällen. Jag är mer en morgonlöpare tror jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var har du dina hemtrakter?
      Det är ju inte jättesent på kvällen, starten går redan kl 18:00. Man får se till att springa snabbt om man inte vill komma i mål för sent ;)

      Radera
  3. Klart du ska vara nöjd, riktigt bra jobbat! Man ska inte vara så petig med siffrorna tycker jag - 2 min 57 sekunder över 42 km vad är det bråka om? :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Det hade nästan varit bättre att missa med 2:57 än med, som det nu visade sig, 49 sekunder. Men jag är helt ärligt nöjd ändå.

      Radera
  4. Det var riktigt bra jobbat! Mersmak? Grattis!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar. Definitivt mersmak! Förutom att jag fortfarande knappt kan gå så ser jag verkligen fram emot Stockholm marathon i juni.

      Radera